» ACTIVITATS » CLASSES EN GRUP

CLASSES EN GRUP

MOU-TE, CREMA I SUA LA SAMARRETA

CLASSES EN GRUP

Les classes en grup de Fitness Park inclouen diversos tipus d'activitats i diferents mètodes d’exercicis. Cadascun permet assolir objectius diferents. Despesa calòrica, pèrdua de pes, musculació, força, resistència, tonicitat muscular... Sempre trobaràs un curs que s’adapti a les teves necessitats. A més a més, a Fitness Park hi ha classes en grup durant tot el dia! Pots entrenar a qualsevol hora. A més de les classes dirigides per un entrenador, Fitness Park ofereix a tots els socis classes en grup “autònomes” en una pantalla gegant. Els nostres clubs estan equipats amb sales de retroprojecció de les teves classes preferides en un ambient únic que t’animaran a superar-te. Diverteix-te més i obtingues millors resultats amb Fitness Park.

Cycliste devant un cours vidéo
Cours collectifs vidéo

PER A QUI?

Per a tots els públics! L’àmplia varietat de cursos que ofereix Fitness Park et permetrà entrenar al teu gust, al teu propi ritme i segons més et convingui. Més de 140 classes setmanals disponibles: enfortiment muscular (abdominals, glutis, classes de Les Mills), entrenament càrdio (step, gym-cardio...), ioga, pilates, estiraments... Descobreix-les i tria la que més t’agradi. No podràs viure sense elles!

Cours collectifs vidéo

PER QUÈ?

Per motivar-te, treballar en grup, seguir un entrenador, practicar de forma entretinguda i completar la teva sessió d’entrenament de musculació. Segur que algun d'aquests motius t’anima a anar a les classes en grup de Fitness Park!

DESCOBREIX LES NOSTRES ACTIVITATS

TRIA LA TEVA DISCIPLINA

Musculation
Musculation
Cardio-Training
Cardio-Training
Cross Training
Cross Training
Activités
Activités