» CONCEPTE » Fight Park

ENTRENAMENTS DE LLUITA

 

un espai dedicat als esports de combat al
teu club

DESPERTA EL TEU ESPERIT COMBATIU!

El nostre espai de Fight Park t’ofereix la possibilitat de practicar diferents esports de combat en un univers expressament concebut i inspirat en els clubs de boxa més importants, directament al teu Fitness Park.

Tinguis un nivell principiant, amateur o professional, aquesta opció et permet entrenar durant tot el dia amb accés lliure o reservar la teva sessió en grup amb entrenadors qualificats.

Boxa thai, grappling, boxa anglesa, K-1, kick-boxing o fins i tot lady boxing...

Treballa la força, l’agilitat, la rapidesa i la resistència en cada sessió i forja la ment d’un autèntic guerrer.

En disposar de tot l’equipament necessari en un únic espai aconseguiràs perfeccionar dia rere dia: ring de boxa, guants o potes d’os (disponible només per a sessions en grup), zones amb tatami, terra per a força, sac de boxa...

Desperta el teu esperit combatiu, l’espai de Fight Park està fet per a tu!

AVANTAGES DEL FIGHT PARK

- Un espai amb un horari ininterromput, de 6 am a 1 am, o classes en grup.

- Classes en grup amb entrenadors qualificats per controlar la teva progressió, independentment del teu nivell i els teus objectius.

- Els nostres clubs Fitness Park són membres d'associacions d'esports de combat reconegudes (Atch Academy & Paris Fight Team) per oferir-te la millor prestació possible en les sessions en grup.

- Oferta setmanal d’una gran varietat d'esports de combat o arts marcials.

- Un concepte que ja han provat i aprovat els nostres abonats, per només 20 €/mes.

ACCEDEIX A L’ESPAI DEL FIGHT PARK

ACCÉS LLIURE :

De 6 am a 1 am amb la targeta d'abonat (llevat les hores de cursos en grup).

CLASSES EN GRUP:

RESERVA LA TEVA CLASSE

Ves a la pàgina del teu club Fitness Park i fes clic sobre la pestanya “Reservar la meva classe”. Introdueix el teu nom d’usuari i la contrasenya i reserva la franja horària de la sessió que més et convingui.

PREPARA’T

Posa’t la roba d'esport i ves a l’espai de Fight Park, on l’entrenador et proporcionarà uns guants de boxa i t’explicarà l’entrenament. T’aconsellem que arribis al Fight Park 10 minuts abans de l’inici de la classe per no interrompre’n el desenvolupament correcte.

SUPERA’T
Treballa la força, l'agilitat, la rapidesa i la resistència! Durant tota la sessió estaràs controlat per entrenadors professionals que t’ensenyaran diferents tècniques de cop i de defensa, així com estratègies de combat per forjar la ment d’un autèntic guerrer.

PROVA-HO

Ves a la recepció del teu club per descobrir el Fight Park i provar una sessió amb els nostres millors entrenadors.

PASSI IL·LIMITAT FIGHT PARK

El passi il·limitat també et permet accedir al Fight Park si el teu club ho ofereix** per només 20 €/mes. A més a més, el primer mes és gratuït!*

CONEIX
ELS NOSTRES PROVEÏDORS FITNESS

SERVEIS D’ALTA GAMMA

LesMills
LesMills
BURNING PARK
BURNING PARK
Yanga Sports Water
Yanga Sports Water
Technogym
Technogym