» CONCEPTE » Burning Park

EXERCICIS DE CARDIO - BURNING PARK

 

la nova experiència fitnes d’alta densitat
per a tots els públics.

SUPERA ELS TEUS LÍMITS A FITNESS PARK!

El Burning Park és un espai concebut per fer-te viure una experiència de fitnes nova en immersió total.

Participa en les classes exclusives i d’alta densitat creades i provades pels nostres entrenadors qualificats, que sabran posar a prova les teves condicions físiques.

Gràcies a les sessions basades en l’entrenament fraccionat i les diferents zones de freqüència cardíaca, estilitza la figura i crema el màxim de calories en cada sessió.

Per tenir un seguiment del teu rendiment durant les sessions i arribar als teus objectius, et facilitarem un mesurador de freqüència cardíaca d’un dels nostres proveïdors. Així podràs optimitzar cada entrenament i controlar el teu esforç mitjançant el pols.

AVANTAGES DEL BURNING PARK

- El millor concepte fitnes per cremar greix, enfortir i superar-te en un període de temps curt i sense arruïnar-te.

− Un entrenament en grups petits, que barreja càrdio i tonificació muscular de manera intensiva, i alterna diferents activitats.

− Un entrenament fins a quatre vegades més eficaç que un entrenament de càrdio tradicional, amb uns efectes que perduren fins a 36 hores per tonificar-te.

− Un moment de superació personal extraordinària amb una satisfacció inèdita després de cada sessió.

− Gaudeix d’accés il·limitat al nostre Burning Park pel preu que et constaria una classe en un altre gimnàs.

ACCEDEIX A L’ESPAI DEL BURNING PARK

ACCÉS LLIURE:

De 6 am a 1 am amb la targeta d'abonat (llevat les hores de cursos en grup).

CLASSES EN GRUP:

RESERVA LA TEVA CLASSE

Ves a la pàgina del teu club Fitness Park i fes clic sobre la pestanya “Reservar la meva classe”. Introdueix el nom d’usuari i la contrasenya i reserva la franja horària de la sessió que més et convingui. 24 places per sessió a la teva disposició per oferir-te una experiència millor.

PREPARA’T

T’aconsellem que arribis al Burning Park 10 minuts abans de l’inici de la classe per no interrompre’n el desenvolupament correcte. L’entrenador et facilitarà un mesurador de freqüència cardíaca i t'explicarà la sessió.

EXPERIMENTA 45 MINUTS D’ALTA INTENSITAT
Durant tota la sessió, els nostres entrenadors et guiaran per adaptar personalment la intensitat del teu treball segons el teu nivell. Exercita't i evadeix-te en un espai tancat on tot està pensat perquè assoleixis els teus objectius.

PROVA-HO

Ves a la recepció del teu club per descobrir el Burning Park i provar una sessió d'aquest concepte exclusiu creat pels nostres millors entrenadors.

PASSI IL·LIMITAT BURNING PARK

El passi il·limitat també et permet accedir al Burning Park si el teu club ho ofereix** per només 20 €/mes. A més a més, el primer mes és gratuït!*

CONEIX ELS NOSTRES
PROVEÏDORS FITNESS

SERVEIS D’ALTA GAMMA

Technogym
Technogym
FIGHT PARK
FIGHT PARK
Yanga Sports Water
Yanga Sports Water
LesMills
LesMills