» ACTIVITATS » ENTRENAMENT CÀRDIO

ENTRENAMENT CÀRDIO

INHALA, EXHALA I ESTILITZA

ENTRENAMENT CÀRDIO

L’entrenament cardiovascular és una disciplina que permet treballar la resistència i millorar el rendiment cardíac. Per aconseguir-ho, cal repartir l'esforç físic durant l’exercici i optar per una intensitat bastant moderada per poder mantenir el ritme. Estoretes, bicicletes, el·líptiques, màquines de rem, cordes... Fitness Park posa a disposició dels seus socis tot l'equipament necessari per als exercicis cardiovasculars. L’entrenament càrdio també és interessant per als atletes que estan en període d'assecatge o per a les persones que volen perdre pes, perquè augmenta la despesa calòrica diària.

PER A QUI?

Per a aquells que es vulguin iniciar en l'esport, o reprendre una activitat esportiva, o per a atletes experimentats que vulguin augmentar el seu nivell de resistència.

L’entrenament càrdio s’adapta a diferents necessitats i nivells de resistència. Cadascú va al seu ritme i augmenta la intensitat o la durada a mesura que va entrenant. La respiració es regula, els músculs es desenvolupen i el cos es transforma.

PER QUÈ?

Especialment, per treballar i desenvolupar la resistència, el rendiment cardíac i, així, millorar la forma física. L’entrenament cardiovascular també t'ajudarà a:

  • Perdre pes: cremant moltes calories, reduint la massa de greix, augmentant la massa muscular.
  • Restaurar l'equilibri del teu índex de massa corporal (IMC).
  • Tonificar el cos: estilitzant la figura a mesura que avances en el teu esforç i exercicis.
  • Millorar la coordinació, l'equilibri i els reflexos.
  • Prevenir malalties cardiovasculars.
  • Preparar-se per a exercicis més intensos.

DESCOBREIX LES NOSTRES ACTIVITATS

TRIA LA TEVA DISCIPLINA

Cross Training
Cross Training
Cours Collectifs
Cours Collectifs
Musculation
Musculation
Activités
Activités