POLÍTICA DE CONFIDENCIALITAT I DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La societat MOV’IN SAS, propietària de la marca Fitness Park, així com cadascuna de les entitats del grup Fitness Park i cadascun dels beneficiaris de la llicència de marca, atorguen molta importància a la protecció de les vostres dades.

S’han pres les mesures necessàries per garantir el màxim nivell de seguretat de les vostres dades de conformitat amb la Llei núm. 78-17, de 6 de gener de 1978, coneguda com la “Llei de protecció de dades”, i el Reglament General de protecció de dades, de 27 d'abril de 2016, aplicable a partir del 25 de maig de 2018.

Aquesta política de protecció de dades personals estableix els principis rectors per a la protecció de dades en posar-se en contacte amb un dels clubs de Fitness Park del grup Fitness Park, connectar-se al lloc web Fitnesspark.fr o baixar l’aplicació Myfitnesspark.

Tanmateix, alguns clubs estan gestionats per beneficiaris de la llicència de marca, és a dir, persones que no tenen un vincle en termes de capital amb MOV’IN SAS, però que tenen dret a utilitzar la marca Fitness Park. Aquesta política de privacitat no s'aplica als beneficiaris de la llicència de marca en els seus llocs web o aplicacions mòbils pròpies. Per saber com utilitzen la informació dels seus clients, consulteu les seves polítiques de privacitat.

1. QUINES DADES PERSONALS OBTENIM?

Quan et registres en un dels nostres clubs, obtenim i processem, entre d'altres coses, els teus nom i cognoms, adreça postal, adreça electrònica, número de telèfon, fotografia, dades bancàries, data i hora d’entrada i sortida del club, sol·licitud de suspensió de l'abonament, en particular, per raons professionals o de salut.

2. EN QUIN MOMENT OBTENIM LES VOSTRES DADES PERSONALS?

Obtenim informació que ens proporcioneu voluntàriament, en particular quan:

- Us inscriviu en un dels nostres clubs;

- Feu una sol·licitud de registre previ o d’informació al nostre lloc web Fitnesspark.fr;

- Baixeu l’aplicació Myfitnesspark;

- Voleu ser contactat per un representant de vendes o per una sessió d’entrenament;

- Pagueu un abonament o una sessió en un dels nostres clubs o al nostre lloc web;

- Reserveu un curs en grup o una sessió d'entrenament.

Quan empleneu els camps, el caràcter obligatori de les dades que us sol·licitem s’indica amb un asterisc, ja que són necessàries per complir amb les nostres obligacions envers vosaltres, és a dir, per prestar-vos un servei o permetre-us adquirir un producte. Si no ens proporcioneu aquesta informació obligatòria, no podrem oferir-vos el que espereu.

Automàticament es recull informació determinada, en particular, informació tècnica (adreça IP de l’ordinador) o relativa a la consulta del lloc i les seves funcions, mitjançant les vostres accions al nostre lloc a través de galetes. Per obtenir més informació, podeu revisar la nostra política de galetes aquí i canviar la configuració de les vostres galetes.

 3. COM UTILITZAREM LES VOSTRES DADES PERSONALS?

Utilitzarem les vostres dades personals per a una o més de les finalitats següents en l'execució del contracte vinculant:

- Per executar el contracte vinculant;

- Fer operacions relacionades amb la gestió de les nostres relacions comercials: contractes, abonaments, factures, comptabilitat, gestió del vostre compte de client, seguiment de les nostres relacions amb els clients, gestió de reclamacions, impagaments i litigis;

- Per millorar la vostra experiència d’usuari al nostre lloc web i perquè us pugueu beneficiar de les característiques i els serveis del lloc;

- Per incloure-us en activitats promocionals;

- Per elaborar estadístiques comercials;

- Per analitzar i elaborar estadístiques relatives a la consulta i l’ús del lloc web (nombre de pàgines visitades, nombre de visites i activitat), dels nostres serveis i dels anuncis que apareixen al lloc web, utilitzem Google Analytics;

- Per intercanviar arxius de clients i clientes potencials amb els nostres socis;

- Per enviar informació personalitzada sobre les nostres ofertes i serveis;

- Per gestionar les sol·licituds d’accés, rectificació i oposició;

- Per complir les nostres obligacions legals i reglamentàries.

4. QUI SÓN ELS DESTINATARIS DE LES VOSTRES DADES PERSONALS?

Cadascun dels clubs Fitness Park, ja sigui un beneficiari de la llicència de marca o una sucursal, és el destinatari de les vostres dades. Els seus socis respectius també en són destinataris.

En primer lloc, hi ha l’empresa HEITZ SYSTEM, propietària del programari de gestió de dades, així com els proveïdors de serveis amb els quals cada club treballa per gestionar el servei d'atenció al client, els abonaments i les finalitats esmentades anteriorment, i només en la mesura que sigui necessari per dur a terme les tasques que se li encomanen.

Demanem als proveïdors de serveis que actuïn sempre de conformitat amb les lleis de protecció de dades personals aplicables i que prestin una atenció especial a la confidencialitat i la seguretat d’aquestes dades.

Les vostres dades personals es poden divulgar de conformitat amb una llei, un reglament, una decisió d’una autoritat reguladora o judicial i, finalment, si és necessari per a Fitness Park, amb la finalitat de protegir els vostres drets i interessos.

5. ON S’EMMAGATZEMEN LES VOSTRES DADES PERSONALS?

Les vostres dades personals s’emmagatzemen a les bases de dades de cada club, en col·laboració amb HEITZ SYSTEM, i en paper. Cada club aplica mesures internes per protegir les dades compilades.

6. LES VOSTRES DADES ES TRANSFERIRAN FORA DE LA UNIÓ EUROPEA?

No. Les vostres dades no es transferiran fora de la Unió Europea.

7. QUINS DRETS US CORRESPONEN RESPECTE A LES VOSTRES DADES PERSONALS?

Teniu dret a accedir, rectificar i eliminar les vostres dades personals, així com a limitar-ne el tractament i la portabilitat. També teniu dret a oposar-vos al tractament de les vostres dades personals per motius legítims, així com per finalitats comercials.

Finalment, teniu dret a presentar una reclamació davant la CNIL.

Podeu exercir aquests drets en qualsevol moment adreçant-vos per correu electrònic al nostre servei d'atenció al client (dpo@fitnesspark-group.com) indicant la vostra referència de client.

Rebreu una resposta en un termini d’un a tres mesos a partir de la recepció de la reclamació.

8. DURANT QUANT TEMPS S’EMMAGATZEMEN LES VOSTRES DADES PERSONALS?

Les vostres dades personals no es conserven durant més temps del necessari per a les finalitats per a les quals s’hagin obtingut.

D’aquesta manera, les vostres dades es conserven durant la vigència de la nostra relació contractual i s'arxiven durant un període de quatre (4) anys després de la conclusió d’aquesta relació, quan revesteixen un interès administratiu, especialment per establir la prova d’un dret o contracte.