» CONCEPTE » Technogym

GIMNÀS EQUIPAT AMB TECHNOGYM

EQUIPAMENT ESPORTIU D’ALTA GAMMA

TECHNOGYM

Des de fa 30 anys, Technogym es posiciona entre els proveïdors líders d'aparells de fitnes. La marca representa l'excel·lència italiana en el disseny dels seus aparells de fitnes i musculació. Actualment, l’empresa equipa més de 65.000 centres esportius de tot el món i ocupa centenars d’investigadors, enginyers, metges esportius, dissenyadors i altres professionals que tenen l’objectiu d’oferir als seus clients productes cada vegada més innovadors.

Technogym té l’objectiu d'ajudar la gent a sentir-se millor amb el seu cos i fomentar el benestar físic i un estil de vida saludable.

PROVEÏDOR OFICIAL DELS JJOO

PROVEÏDOR OFICIAL DELS JJOO

Des de Sidney l’any 2000, Technogym és el proveïdor oficial de material esportiu dels JJOO. Amb Atenes 2004, Torí 2006, Pequín 2008, Londres 2012 i els més recents, a Rio 2016, ja són sis les edicions de col·laboració que han confiat en la marca per equipar els centres d’entrenament de la Vila Olímpica.

A més a més, el compromís de Technogym va més enllà dels jocs olímpics, ja que en tancar l’edició de 2016 l’empresa va llançar la campanya “Let's Move for Rio”, a través de la qual es va donar una part de l’equipament utilitzat pels atletes durant la competició.

OPTIMITZA EL TEU RENDIMENT

Els clubs Fitness Park estan equipats amb aparells de Technogym. Prova la nova gamma Pure Strength i els aparells de càrregues lliures construïts de conformitat amb les normes més estrictes en termes d’ergonomia biomecànica, seguretat i durabilitat.

Els aparells Pure Strength ofereixen als abonats de Fitness Park la llibertat i la flexibilitat de poder entrenar amb càrregues pesades en un entorn segur. Technogym ha desenvolupat les màquines amb la finalitat d’oferir el millor repartiment de càrregues i la trajectòria més fluïda possible per poder executar un moviment natural i optimitzar la contribució muscular del cos.

CONEIX
ELS NOSTRES PROVEÏDORS FITNESS

SERVEIS D’ALTA GAMMA

FIGHT PARK
FIGHT PARK
BURNING PARK
BURNING PARK
LesMills
LesMills
Yanga Sports Water
Yanga Sports Water