» ACTIVITATS » MUSCULACIÓ

MUSCULACIÓ

AIXECA, DESENVOLUPA I ENFORTEIX

ENFORTEIX-TE

La musculació és una disciplina que té com a objectiu desenvolupar i mantenir la massa muscular dels usuaris a través d’exercicis físics. Augmenta el volum muscular, la força, la resistència, la potència, l’explosivitat i la resistència del cos. La musculació és l’element central de molts esports com, per exemple, el culturisme o l’halterofília. També forma part de la preparació física dels atletes, especialment els de competició, que necessiten una condició física forta per maximitzar el seu rendiment. La musculació també es pot utilitzar en mètodes més suaus com el fitnes, els estiraments o en casos mèdics, com la fisioteràpia o la rehabilitació.

PER A QUI?

Per als qui volen practicar de tant en tant la musculació, juntament amb una altra activitat esportiva, però també per a tots aquells que volen transformar el seu cos i augmentar la massa muscular deu vegades més i superar els seus límits.

Les estacions de musculació, fàcils d’utilitzar i de marques prestigioses, ofereixen programes fets a mida per satisfer les necessitats dels principiants i dels amateurs de la musculació.

PER QUÈ?

- Desenvolupar el creixement muscular i la força física.

- Per obtenir més resistència i uns músculs més tonificats i prominents.

- Augmentar la massa muscular i reduir el greix.

- Enfortir la resistència òssia i combatre la pèrdua de densitat (osteoporosi) amb càrregues progressives.

- Estimular la confiança personal i ajudar-te a aconseguir un cos amb el qual et sentis bé.

DESCOBREIX LES NOSTRES ACTIVITATS

TRIA LA TEVA DISCIPLINA

Cardio-Training
Cardio-Training
Cross Training
Cross Training
Cours Collectifs
Cours Collectifs
Activités
Activités